Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
ExamPlus
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs intensiv limba germana
441 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
ExamPus organizeaza cursuri intensive de limba germana adresate celor care vor sa acumuleze cunostinte intr-un timp cat mai scurt.

Caracteristicile unui modul:
- contine 14 sedinte
- o sedinta dureaza 2 ore si jumatate (cu o pauza de 15 minute)
- grupa mica de cursanti (intre 6 si 12 persoane)
- pretul este de 441 lei

Cursurile sunt concepute pentru adolescenti si adulti. Se foloseste metoda comunicativa de predare care asigura nu numai acumularea pasiva de cunstinte ci ofera si cadrul necesar pentru a le activa. Orele de curs sunt interactive si te ajuta sa vorbesti in germana inca de la prima ora de curs.

Pentru înscriere te așteptăm la sediul nostru de pe b-dul Mihai Eminescu nr. 36 (în spatele liceului C.D. Loga), de luni până vineri, între orele 13 și 19. Ne poți contacta și la telefon 0256 490 232 sau pe email contact@examplus.ro.

Detalii despre centrul de limbi străine ExamPlus găsești pe www.examplus.ro.

Important!
Pentru o eficiență maximă ExamPlus oferă cursanților și cluburi de conversație în limba germană - o ocazie excelentă de a comunica într-un mediu informal, întâlnirea fiind moderată de profesorii ExamPlus.
Cluburile de conversație se țin în fiecare luni la clubul Exit din Timișoara (în clădirea Bazarului, lângă cofetăria Trandafirul, vis-a-vis de Bega) începand cu ora 21:30. Accesul este gratuit însă locurile sunt limitate.
Din Gura in Gura